Termeni si conditii

Termeni și condiții

Site-ul www.freshonline.ro este operat de societatea comerciala Fresh Online SRL, persoana juridica de naționalitate romana, cu sediul social în București, Str. Târgul Neamț nr.32, Bl. A 16, Sc. D, număr de ordine în Registrul Comerțului J40/13313/2017, cod unic de înregistrare fiscala 38015220. Punct de lucru în București strada Petre Ispirescu nr. 111, Sec 5. Accesul și utilizarea site-ului sunt supuse reglementarilor legale și regulamentelor în vigoare.

Te rugăm sa citești acești Termeni de utilizare cu atenție.

Continuarea utilizării site-ului www.freshonline.ro presupune acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare și respectarea acestora. Societatea își rezervă dreptul de a aduce modificări în orice moment a site-ului și termenilor de utilizare, fără notificare prealabilă, urmând ca schimbările importante sa fie comunicate în mod corespunzător.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea utilizării site-ului implica acceptul și acordul tău referitor la Politica nostră privind cookie-urile. Îți vom aduce la cunoștință acest lucru de fiecare dată când vizitezi site-ul nostru, pană la momentul în care confirmi luarea la cunoștința.

Site-ul www.freshonline.ro poate fi utilizat pentru efectuarea comenzilor online și pentru informare. Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a îl exploata în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Fresh Online SRL fără acordul prealabil scris. Utilizatorii site-ului pot descărca sau copia materialele oferite în acest scop, fără a avea dreptul de a le folosi în alte scopuri decât cele personale sau non-comerciale.

Conținutul site-ului (text, imagini, elemente grafice, software și toate celelalte elemente), este proprietatea Fresh Online SRL și a colaboratorilor săi. Folosirea acestui conținut fără acordul prealabil al proprietarului este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Dreptul de a crea o legătura web – link – către Site este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Fresh Online SRL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

Facem în permanență eforturi pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site. În ciuda eforturilor noastre, se poate întâmpla ca acestea să conțină inadvertențe. Descrierile și specificațiile produselor afișate, ne sunt puse la dispoziția de către reprezentanții fiecărei mărci sau de către importatori. Fotografiile au caracter informativ și pot conține produse care nu fac parte din oferta sau din pachetul standard. Unele caracteristici, descrieri sau alt tip de informații sau prețul pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare. Produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, gramaj, etc.).

Toate promoțiile și reducerile prezente în site sunt valabile în limita stocului și a perioadei de timp.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt proaspete, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală și orice alte documente conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor Termenilor de utilizare și în limita stocului de produse disponibil. Ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curenta.

Preturile prezentate pe site sunt preturi finale și nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres altceva. În cazul în care, dintr-o eroare umană sau tehnică, preturile afișate sunt incorecte, se considera ca preț final prețul acceptat de către client.

Plata produselor

Produsele comandate se pot achitata integral, anterior livrării, prin plata cu cardul (serviul extern PayLike MasterCard | Visa), prin transfer bancar sau ramburs, în momentul livrării de către Fresh Online SRL

Ne rezervăm dreptul ca pentru anumite produse și/sau în anumite situații, să solicitam plata produselor în avans.

În cazul plații prin transfer bancar, livrarea produselor va fi efectuată numai după încasarea sumei aferente în contul nostru bancar sau printr-o dovadă a plății de către cumpărător

Pentru mai multe detalii, te rugam să accesezi și pagina Cum platesti.

Livrarea produselor

Livram oriunde în București și împrejurimi  În vederea efectuării livrării, ne rezervam dreptul de a contacta clienții pentru confirmarea comenzilor și a datelor de livrare. Livrarea produselor se efectuează doar în București și împrejurimi, ea fiind gratuită pentru comenzile de minim 60 lei. Pentru comenzile mai mici de 60 lei, se aplica o taxă de livrare de 17 lei.

În situații de forță majora (incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majora conform uzanțelor legii romanești), ne rezervam dreptul de a întârzia sau anula livrările.

Pentru mai multe detalii, te rugam sa accesezi și pagina Cum iti livram comanda.

Garanția produselor

Se face cu un certificat de conformitate a produselor preparate de Fresh Online SRL

Comentariile clientilor / Review-uri

Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbura în vreun fel viata privata a altor persoane, care încalcă drepturile de proprietate intelectuala, conțin viruși, texte reprezentând mail-uri în masa sau orice altă formă de spam.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări prin email. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că ne conferi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și re-transmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.

Soluționarea litigiilor

Facem tot posibilul ca neînțelegerile privind orice tip de dispută să fie rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea neînțelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, soluționarea litigiilor va reveni instanțelor judecătorești competente.

Acești Termeni de utilizare reprezinta înțelegere dintre tine și noi cu privire la utilizarea site-ului. Nici o altă declarație, orală sau scrisă, care nu este inclusa în acești Termenii de Utilizare nu este obligatorie nici pentru tine, nici pentru noi, dacă nu a fost convenită de comun acord.